CHILL & GRILL

Chill & grill is het volledig verzorgde barbecuefeest voor in de achtertuin of op het werk! Wij bouwen de locatie om tot een gezellig barbecueparadijs. Volledig ingericht met meubilair, sfeerverlichting, drank- & barbecuebuffetten, tafeldecoratie en ook parasols mogen niet ontbreken tijdens de mooiste dag van de zomer. Wij houden de teilen met drank goed gevuld en de kok zorgt ervoor dat de Oklahoma smoker brandt en het vlees gegrild wordt. Er is dan ook niets waar jij nog aan hoeft te denken… alleen het uitnodigen van je gasten.

ALL IN ARRANGEMENT

CHILL & GRILL is samengesteld op basis van 4 uur. Dit is inclusief personele begeleiding en een onbeperkt drankarrangement.

BARBECUE

De barbecue bestaat uit vlees, vis en heerlijke zomerse salades met verschillende sauzen. De Oklahoma Smoker brengt extra sfeer op jouw tuinfeest en de kok zorgt ervoor dat jouw gasten niks tekort komen.

AANKLEDING

Wij nemen alles mee. Van tafeldecoratie tot prikkabelverlichting voor extra sfeer.

VANAF €55 PER PERSOON

Boek nu de CHILL & GRILL barbecue en geniet van een zorgeloze zomerse barbecue met al jouw vrienden, familie en/of collega’s!

Ben jij met een klein gezelschap en wil je een volledig verzorgde barbecue met salades, vlees, borrelplank en desserts? Kijk dan eens op onze webshop naar de barbecue proeverij.

Komen wij bij jou barbecueën deze zomer?

Neem concact op