Trouwen

De wensen en gastenlijsten zullen misschien al wel doorgesproken zijn en jullie hebben vast al weg zitten dromen naar jullie droomhuwelijk. Wij luisteren graag naar jullie ideeën om jullie trouwdag daadwerkelijk de mooiste te laten worden. Tijdens een kop koffie of thee bespreken we alle wensen en ideeën die jullie al verzameld hebben nadat één van jullie op de knieën is gegaan. Naast een aantal mooie locaties waar wij jullie mooiste dag kunnen verzorgen, kunnen jullie er ook voor kiezen om op een eigen locatie deze speciale dag te vieren.

Jullie dag, jullie idee en onze passie!

Hebben jullie al een locatie in gedachte? Dit kan jullie eigen achtertuin zijn of misschien jullie eigen huiskamer. Wij draaien onze hand er niet voor om om jullie droomlocatie om te toveren tot trouwlocatie. Wij komen graag langs om de locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Van de catering tot de volledige aankleding; alles kun je aan ons overlaten. 

Laat je inspireren

Trouwlocatie Huis te Jaarsveld

De buitenplaats ‘Huis te Jaarsveld’ ligt aan de rand van het dorp Jaarsveld, tegen de dijk van de Lek. Mede vanwege de aan het kasteel verbonden hoge heerlijkheid was het vanaf de veertiende eeuw een prestigieus bezit. Willem van Oranje, zoon Filips Willem en de nazaten van raadpensionaris Johan de Witt konden zich ooit eigenaar noemen. Laat je verwonderen en wordt verliefd op dit magische landgoed. Bekijk de rondleiding die we speciaal gemaakt hebben voor de opendag. 

”We hebben een fantastisch feest gehad met prachtige aankleding, waarvan we vele complimenten hebben gehad. Verder was de catering prima met een enthousiast team. Zeker een aanrader om door jullie bedrijf een feest te laten organiseren.”

Yvon, Alphen aan den Rijn

”Afgelopen donderdag (16-7-2020) mochten wij in het huwelijksbootje stappen. We hebben ontzettend genoten van deze dag ondanks de maatregelen die nog golden vanuit het RIVM. Dufais heeft ons van alle gemakken voorzien; het regelen van een stretchtent, toiletvoorziening en uiteraard de catering. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van de gasten en uiteraard waren wij zelf ook heel erg tevreden. We hebben het contact (vooraf, tussentijds en achteraf) als zeer prettig ervaren. Het eten was heerlijk en ook de drankjes hebben goed gesmaakt. Wij zouden Dufais zeker aanraden!”

Rosalie & Ivo van Aalst

”Dufais heeft de aankleding en de catering verzorgd voor onze bruiloft en het was top! We kregen van onze gasten veel complimenten over het eten en het ongemerkt voorzien van een hapje en een drankje. Ook onze gasten uit Frankrijk merkten op dat de kwaliteit van het eten erg goed was. Het personeel was hartelijk en straalde plezier uit. De volgende dag werd alles weer keurig opgeruimd en schoon achtergelaten. Kortom: fantastisch verzorgd, dank daarvoor!”

Vanessa, Reeuwijk

Laten we kennis maken

Ontdek alle mogelijkheden

Wij maken graag een afspraak om kennis met jullie te maken.

Laat je inspireren!