TROUWEN

De wensen en gastenlijsten zullen misschien al wel doorgesproken zijn en jullie hebben vast al weg zitten dromen naar jullie droomhuwelijk. Wij luisteren graag naar jullie ideeën om jullie trouwdag daadwerkelijk de mooiste te laten worden. Tijdens een kop koffie of thee bespreken we alle wensen en ideeën die jullie al verzameld hebben nadat één van jullie op de knieën is gegaan. Naast een aantal mooie locaties waar wij jullie mooiste dag kunnen verzorgen, kunnen jullie er ook voor kiezen om op een eigen locatie deze speciale dag te vieren.

Jullie locatie

Hebben jullie al een locatie in gedachte? Dit kan jullie eigen achtertuin zijn of misschien jullie eigen huiskamer. Wij draaien onze hand er niet voor om om jullie droomlocatie om te toveren tot trouwlocatie. Wij komen graag langs om de locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Van de catering tot de volledige aankleding; alles kun je aan ons overlaten. 

Jullie dag, jullie idee en onze passie!

Stretchtent of Zweedse tent  

De ceremonie in een echte tipitent of de feestavond buiten onder een stretchtent. Op jullie bruiloft wordt de locatie compleet met de echte sfeermakers. Door de verschillende soorten en maten is er altijd een tent die geschikt is voor jullie locatie. We verzorgen de gehele aankleding. Denk bijvoorbeeld aan witte lampionnen, prikkabelverlichting, olijfbomen en houten meubilair. 

 

Flora Boskoop

Zijn jullie er nog niet helemaal over uit wat de perfecte locatie voor jullie bruiloft is? Wij hebben ook een vaste trouwlocatie gevestigd in Boskoop. Flora Boskoop heeft een sfeervolle Rosariumzaal met mogelijkheid om buiten te trouwen bij de Rozentuin. 

Van shared dining tot Italiaanse proeverij

Wij kunnen de gehele catering verzorgen tijdens jullie mooiste dag. Van het kopje koffie aan het begin van de dag tot een uitgebreid uitgeserveerd diner. Graag laten wij jou alle culinaire mogelijkheden zien tijdens een kennismakingsgesprek. 

Jullie dag, jullie idee en onze passie!

Neem contact op
0