Santa's Experience

Ook voor december 2019 kunt u dit unieke event boeken!

Hét kerstevent waar nog lang over nagepraat zal worden! Een locatie die 100% kerst uitstraalt en de beleving biedt die hoort bij feest en gezelligheid. Eten, drinken en entertainment in een totaalpakket!

Santas-experience
Santa's experience
Santas-experience-kerstkraam

Wat kun je verwachten tijdens Santa's Experience?

kerst personeel
Food experience
Tijdens Santa's Experience kan iedereen heerlijke gerechten halen uit diverse kerstchalets. Denk hierbij aan hapjes als carpaccio, zalm maar ook flammkuchen, kaasfondue en broodje pulled pork. Er staan borrelplanken op de tafels en er is een afsluitend dessert.
DJ muziek
Entertainment
Geen entertainment zonder muziek! De DJ zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. Heeft u andere wensen qua entertainment? Wij kunnen ook o.a. een live (christmas) band, Funky Piano's, een ijsbaan, curlingbaan of christmas photobooth verzorgen.
null
Kerstpakket
Lokale bedrijven bieden keuze en diversiteit, zodat iedereen met een uniek kerstpakket naar huis gaat! Met het door uw gekozen budget kunnen uw medewerkers door middel van munten hun kerstpakket samenstellen bij de diverse kerstchalets.
santas-experience-setting
100% kerst
Kerstchalets, kerstbomen, kerstlampjes, kerstmuziek... kortom een locatie die 100% kerst uitstraalt. Jullie worden volledig ondergedompeld in Santa's Experience en willen iedereen een unieke beleving meegeven waar nog lang over nagepraat zal worden.

Locatie

Santa’s Experience vindt plaats in het Plantariumgebouw aan de Italiëlaan 4 in Hazerswoude-dorp. Wij kunnen ook vervoer voor u regelen.

20 minuten vanuit Gouda
25 minuten vanuit Leiden
30 minuten vanuit Rotterdam
35 minuten vanuit Utrecht
50 minuten vanuit Amsterdam

Reserveren

Reserveer nu uw eigen Santa’s Experience! Mogelijk op alle dagen van de week van half tot eind december. Dit is ten alle tijden op basis van beschikbaarheid. Heeft u interesse, wij plannen graag een afspraak met u in om alle mogelijkheden toe te lichten.