Santa's Experience

KERSTEVENT EN KERSTPAKKET IN ÉÉN KEER GEREGELD!

Hét kerstevent waar nog lang over nagepraat zal worden! Jullie worden ondergedompeld in een experience waar 100% Kerst, sfeer en gezelligheid centraal staat. 

Als kers op de taart kunnen al jouw collega’s ook hun eigen kerstpakket samenstellen. De gehele maand december is Santa’s Experience te boeken. Wees er snel bij en zet jouw Santa’s Experience alvast in de agenda bij alle collega’s!

Zijn jullie met minder dan 80 collega’s? Klik dan hieronder voor onze speciale avond vrijdag 13 december.

Santas-experience
Santa's experience
Santas-experience-kerstkraam
santa's experience

Wat kun je verwachten tijdens Santa's Experience?

santa-experience-kaasfondue
Food experience
Tijdens Santa's Experience kan iedereen heerlijke gerechten halen uit diverse kerstchalets. Denk hierbij aan hapjes als carpaccio, zalm maar ook flammkuchen, kaasfondue en broodje pulled pork. Er staan borrelplanken op de tafels en er is een afsluitend dessert.
DJ muziek
Entertainment
Geen entertainment zonder muziek! De DJ zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. Heb je andere wensen qua entertainment? Wij kunnen ook o.a. een live (christmas) band, Funky Piano's, een ijsbaan, curlingbaan of christmas photobooth verzorgen.
null
Kerstpakket
Lokale bedrijven bieden keuze en diversiteit, zodat iedereen met een uniek kerstpakket naar huis gaat! Met het door jouw gekozen budget kunnen jouw medewerkers door middel van munten hun kerstpakket samenstellen bij de diverse kerstchalets.
santas-experience-setting
100% kerst
Kerstchalets, kerstbomen, kerstlampjes, kerstmuziek... kortom een locatie die 100% kerst uitstraalt. Jullie worden volledig ondergedompeld in Santa's Experience en willen iedereen een unieke beleving meegeven waar nog lang over nagepraat zal worden.

Locatie

Santa’s Experience vindt plaats in het Plantariumgebouw aan de Italiëlaan 4 in Hazerswoude-dorp. Wij kunnen ook vervoer voor jullie regelen.

20 minuten vanuit Gouda
25 minuten vanuit Leiden
30 minuten vanuit Rotterdam
35 minuten vanuit Utrecht
50 minuten vanuit Amsterdam

Reserveren

Reserveer nu jouw eigen Santa’s Experience! Mogelijk op alle dagen van begin tot eind december. Dit is ten alle tijden op basis van beschikbaarheid. Heb je interesse, wij plannen graag een afspraak met jou in om alle mogelijkheden toe te lichten.