PRIVÉ EVENEMENTEN

Er is altijd reden voor een feest

Geen zin om alles zelf te organiseren, maar wel zin in het vieren van een feest? Laat het organiseren maar aan ons over. Wij kijken naast de cateringmogelijkheden graag met jou mee naar de perfecte locatie, passend entertainment en ook voor de aankleding ben je bij ons aan het juiste adres.

TUINFEEST

Heb je de ideale locatie gevonden voor een tuinfeest?

Wij helpen jou graag met het organiseren! Samen met jou maken wij het een tuinfeest om nooit te vergeten. Wij denken met je mee over de volledige verzorging. Samen lopen we zorgvuldig alle punten langs waar aan gedacht moet worden. Van aankleding, tenten, stroom en toiletvoorziening tot de laatste kleine details. Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

VERJAARDAG

Een jaartje ouder? Vier het leven! Dit speciale moment is uiteraard een feestje waard. 

Een klein feestje bij jou thuis met familie of een groot feest op locatie, je bent bij ons aan het juiste adres. Een taartje bij aankomst of een glas prosecco om te toasten op het leven, één ding is zeker jouw verjaardag moet gevierd worden. Jouw persoonlijke wensen zijn daarbij de sleutel naar een prachtig op maat georganiseerd feest.

JUBILEUM  

De viering van een mijlpaal is een bijzonder moment!

Dit kan een huwelijksjubileum zijn of je hebt een mooie leeftijd bereikt. Reden voor een goed verzorgd feest, want dat heb jij wel verdiend. Dufais verzorgt graag jouw jubileumfeest. Wij bieden jou verschillende mogelijkheden zodat wij samen jouw feest kunnen vormgeven. Voor aankleding kun je ook bij ons terecht.

FAMILIEDAG

Eens per jaar, gezellig met elkaar!

Is het dit jaar jouw beurt om de familiedag te organiseren? Deze dag staat vaak in het teken van gezelligheid, maar daarnaast komt er ook nog wat meer bij kijken. Wij kunnen jou helpen om deze dag wat extra’s mee te geven. Binnen het budget bedenken we samen een passende invulling. Denk hierbij aan lekkere hapjes of een buffet, maar ook een springkussen voor de kinderen. Gegarandeerd succes! Wil je meer vermaak in de vorm van entertainment of de boel gezellig aankleden? Maak gerust een afspraak of neem contact met ons op.

TROUWEN

Wij hebben een speciale pagina gemaakt vol met inspiratie voor jullie mooiste dag! 

CONDOLEANCE

Afscheid nemen van je dierbare brengt veel emoties met zich mee. Een condoleance is bij overlijden een gebruikelijke manier om families, vrienden en kennissen afscheid te laten nemen. Verbondenheid geeft troost op zware momenten, wij willen graag dat het afscheid persoonlijk is en naar wens verloopt. Bij ons kun je terecht voor een catering op maat. Van koffie en thee met een broodje, tot een drankje met hapjes. Wij verzorgen zowel condoleances aan huis als op locatie.

Laat je inspireren!

neem contact op