Thuis

Wij maken van jouw thuis een persoonlijke evenementenlocatie. Een barbecue in de tuin, walking diner of een groot feest met alle vrienden en familie. Alles is mogelijk, wij komen graag eens langs. 

Het is jouw feest en dat proef je

Of je nu denkt aan een het vieren van je verjaardag, jubileum, geboorte of trouwfeest: wij zorgen tijdens jouw feest voor alles. Tijdens onze eerste kennismakingsgesprek horen wij graag jouw wensen en ideeën. Vervolgens maken wij geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Wij willen graag alles voor je regelen. Aankleding, bediening, heerlijke gerechten & hapjes en drankjes. Zo hoef je maar bij één contactpersoon terecht, lekker makkelijk toch?! Wij willen voor jou en je gasten een onvergetelijk event verzorgen. En jij hoeft alleen maar te genieten van het begin tot het eind. 

Klanten vertellen

Het was fijn te ervaren, dat we geen zorgen hadden over de organisatie en afhandeling van dit feest. Ook achteraf veel reacties gehoord over de goede verzorging. We zijn dik tevreden!!

Marian en Loek Slaman

Na lange tijd te zijn beperkt om familie en vrienden te zien, hebben wij afgelopen maand een fantastisch feest kunnen hebben in onze tuin. Dufais heeft hier zeer zeker aan bijgedragen! Het persoonlijke contact, de organisatie, het soepel laten verlopen van de opbouw en nadien, de afbouw, maar bovenal het vriendelijke personeel en overheerlijke eten, hebben ervoor gezorgd dat wij een geweldige middag en avond hebben gehad! Hartelijk dank daarvoor!!!

Annemieke , Boskoop

Goede en snelle contacten bij de plannenmakerij. Flexibele mogelijkheden. Goed, adequaat en vriendelijk personeel. Goede kwaliteit eten en drinken. Meerdere gasten concludeerden: perfect feest, niets op aan te merken. Klopte van alle kanten.

Hans, Boskoop

Genoeg redenen voor een feestje

Laten we kennis maken