WERKEN BIJ DUFAIS HORECA GROEP

Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf met een grote passie voor de horeca. Ons Grand Café Roos Eten & Drinken is de plek waar iedereen zes dagen per week in een ongedwongen sfeer terecht kan voor een hapje en drankje, een high tea, high wine, high beer, lunch of diner. Het Grand Café bevindt zich in het Flora gebouw waar wij ook feesten, bruiloften, zakelijke events en meer verzorgen onder de naam Flora party & event.Flora Boskoop is een sfeervol gebouw en heeft 4 verschillende zalen. In de zomer kan er ook buiten getrouwd worden. Ons kantoor, de cateringkeuken en ons magazijn bevinden zich aan de Schotlandlaan in Hazerswoude-dorp. Vanuit daar verzorgen wij diners voor Flora party & event, catering en events op locatie. Wij verzorgen uiteenlopende events en zijn steeds in ontwikkeling om nieuwe concepten te bedenken geïnspireerd op de laatste trends.

ALGEMEEN CATERING MEDEWERKER

32/38 uur en oproep

Ben je op zoek naar een leuke afwisselende baan?
Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker algemene dienst voor Flora party & event & Dufais catering & events. Je bent als algemeen catering medewerker verantwoordelijk voor de voorbereiding van de vele mooie feesten en partijen die we hebben. Je werk bestaat uit en klaarzetten van de zalen en je gaat soms mee om op locatie feesten op te bouwen en af te breken. Je werkt zowel bij Flora party & event als ook op locatie met Dufais Catering & event. Kortom, afwisselend en gezellig werk!

 

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

38 uur

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN TRANSFER?
WIJ ZOEKEN EEN KOOKTOPPER.

De transfermarkt is gesloten, maar stap jij nog over?

We zijn op zoek naar een enthousiaste topkok met liefde voor het vak, kennis van producten, die efficiënt en hygiënisch werkt en er alles aan wil doen om de gasten van ons mooie bedrijf verfijnde gerechten aan te bieden. Je gaat aan de slag in ons Grand Café Roos eten & drinken

 

LEIDINGGEVENDE GRAND CAFÉ ROOS ETEN & DRINKEN

32/38 uur

Als leidinggevende ben samen met het team het gezicht van Roos waar gastvrijheid en kwaliteit op nummer 1 staan. Je werkt mee op de werkvloer en bent het aanspreekpunt voor medewerkers en de gasten.

 

LEIDINGGEVENDE DUFAIS CATERING / FLORA PARTY & EVENT

Oproep / 24 uur

Als partymanager bij Dufais catering & events en Flora party & event is geen dag hetzelfde. Jij werkt mee tijdens de partijen en bent het aanspreekpunt van de opdrachtgevers, gasten en medewerkers. Bij Dufais catering & events ben je vaak op locatie bij bedrijven en werk je bij uiteenlopende events zoals bedrijfsfeesten, borrels, beurzen en nog veel meer. Bij Flora party & event werk je op onze vaste locatie in Boskoop waar wij veel bruiloften, familie feesten, zakelijke events en theater voorstellingen verzorgen.

BEDIENINGS-MEDEWERKER

Oproep

Wij zijn per direct op zoek naar bedieningsmedewerkers. Je bent als medewerker bediening het gezicht van Roos eten & drinken of Dufais catering & events waar gastvrijheid en kwaliteit op nummer 1 staan. Van werken in een grand café, met bruiloften tot carnaval en van bedrijfsfeesten tot tuinfeesten op de meest bijzondere locaties. Kortom, afwisselend en gezellig werk!

 

AFWASSER

Oproep

Als afwasser werk je zowel bij de afwas van ons grand café als bij Dufais catering. Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor de vaat en draag je bij aan het schoonhouden en schoonmaken van de keuken. 

 

TOILETDAME/HEER

Oproep

Als toiletdame/ heer bij Flora party & event hou je de toiletten, de toiletruimte en hal schoon tijdens zo’n 20 evenementen per jaar. Aan het einde van de avond doe je de eindschoonmaak. Naast het schoonmaken hou je het toiletpapier, handdoekrollen en zeep aangevuld en maak je af en toe een vriendelijk praatje met de gasten.

Kom jij bij ons werken?

Bekijk alle vacatures