WERKEN BIJ DUFAIS HORECA GROEP

Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf met een grote passie voor de horeca. Ons Grand Café Roos eten & drinken is de plek waar iedereen zes dagen per week in een ongedwongen sfeer terecht kan voor een hapje en drankje, een high tea, high wine, high beer, lunch of diner.

Het Grand Café bevindt zich in het Flora gebouw waar wij ook feesten, bruiloften, zakelijke events en meer verzorgen onder de naam Flora party & event. Flora Boskoop is een sfeervol gebouw en heeft 4 verschillende zalen. In de zomer kan er ook buiten getrouwd worden.

Ons kantoor, de cateringkeuken en ons magazijn bevinden zich aan de Schotlandlaan in Hazerswoude-dorp. Vanuit daar verzorgen wij diners voor Flora party & event, catering en events op locatie. Wij verzorgen uiteenlopende events en zijn steeds in ontwikkeling om nieuwe concepten te bedenken geïnspireerd op de laatste trends.

Vanaf medio maart 2024 zullen wij een nieuw restaurant openen in Bodegraven. Ook dit restaurant zal de naam Grand Café Roos eten & drinken gaan heten met hetzelfde concept als de vestiging in Boskoop. Wij zoeken voor deze locatie nog enthousiaste nieuwe collega’s! Bekijk snel de vacatures.

Kom jij bij ons werken?

Bekijk alle vacatures