WERKEN BIJ DUFAIS HORECA GROEP

Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf met een grote passie voor de horeca. Ons Grand Café Roos Eten & Drinken is de plek waar iedereen zes dagen per week in een ongedwongen sfeer terecht kan voor een hapje en drankje, een high tea, high wine, high beer, lunch of diner. Het Grand Café bevindt zich in het Flora gebouw waar wij ook feesten, bruiloften, zakelijke events en meer verzorgen onder de naam Flora party & event.Flora Boskoop is een sfeervol gebouw en heeft 4 verschillende zalen. In de zomer kan er ook buiten getrouwd worden. Ons kantoor, de cateringkeuken en ons magazijn bevinden zich aan de Schotlandlaan in Hazerswoude-dorp. Vanuit daar verzorgen wij diners voor Flora party & event, catering en events op locatie. Wij verzorgen uiteenlopende events en zijn steeds in ontwikkeling om nieuwe concepten te bedenken geïnspireerd op de laatste trends.

AFWASSER

Oproep

Als afwasser werk je zowel bij de afwas van ons grand café als bij Dufais catering. Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor de vaat en draag je bij aan het schoonhouden en schoonmaken van de keuken. 

 

BEDIENINGS-MEDEWERKER

Oproep

Wij zijn per direct op zoek naar bedieningsmedewerkers. Je bent als medewerker bediening het gezicht van Roos eten & drinken of Dufais catering & events waar gastvrijheid en kwaliteit op nummer 1 staan. Van werken in een grand café, met bruiloften tot carnaval en van bedrijfsfeesten tot tuinfeesten op de meest bijzondere locaties. Kortom, afwisselend en gezellig werk!

 

PARTYMANAGER

Oproep

Als partymanager bij Dufais catering & events en Flora party & event is geen dag hetzelfde. Jij werkt mee tijdens de partijen en bent het aanspreekpunt van de opdrachtgevers, gasten en medewerkers. Bij Dufais catering & events ben je vaak op locatie bij bedrijven en werk je bij uiteenlopende events zoals bedrijfsfeesten, borrels, beurzen en nog veel meer. Bij Flora party & event werk je op onze vaste locatie in Boskoop waar wij veel bruiloften, familie feesten, zakelijke events en theater voorstellingen verzorgen.

Kom jij bij ons werken?

Bekijk alle vacatures