BEDRIJFSFEEST

Hét feest dat onvergetelijk gaat zijn!

Ben jij dit jaar diegene die het bedrijfsfeest mag organiseren? Leuk! Wij helpen jou graag met het organiseren van een onvergetelijk feest. Denk je aan een groot uitgebreid diner of een overweldigend feest waar nog heel lang over nagepraat zal worden? Jij organiseert het, dus het moet uniek worden!

RELATIE-EVENT

De manier om jouw klanten te inspireren.

Met een relatie-event kun je de kans goed aangrijpen om de relatie met jouw klanten verder te ontwikkelen op een unieke manier. Je kunt bij het presenteren van een nieuw product jouw klanten inspireren. Hierbij hoort een goed georganiseerd zakelijk evenement. Heb je een boodschap welke je aan jouw bezoekers wilt meegeven? Wil je een nieuw product laten zien? Wij denken graag op een creatieve manier mee om het doel van het relatie-event te behalen. 

OPENINGSFEEST  

Gefeliciteerd! Een openingsfeest is de eerste stap naar succes.

Het feest kan beginnen, want het mooie bedrijf dat je hebt opgestart gaat eindelijk open. Na maanden van voorbereiden mag het resultaat door iedereen gezien worden. Start je bedrijf feestelijk met een op maat gemaakt openingsfeest! Wij helpen je graag om dit event uniek te maken. 

BEDRIJFSJUBILEUM 

Zet jouw bedrijf in het zonnetje en vier deze mijlpaal

Geef je klanten, medewerkers en partners een unieke kijk op het bedrijf met een jubileumfeest. Jouw bedrijf is al jaren een succes en dat mag je niet zomaar voorbij laten gaan. Wij gaan graag met jou in gesprek om alle wensen en ideeën te bespreken. Elk bedrijfsjubileum is uniek, zo ook het feest. Geef je een kijkje achter de schermen? Een groot feest? Of een uitgebreid diner? Wij helpen je graag om het jubileumfeest uniek te maken. 

BEURSCATERING

Dufais catering & events mag zich met trots huiscateraar noemen van onder andere de internationale vakbeurs Plantarium, Groen-Direkt en Garden retail services. Hiernaast verzorgen wij het jaar rond de catering tijdens diverse beurzen van uiteenlopende bedrijven. Als beurscateraar weten wij dan ook als geen anders hoe belangrijk het is om de juiste combinatie te maken tussen de organisatie, exposanten, toeleveranciers en de uiteindelijke beursbezoeker. In overleg kijken wij naar de juiste invulling van de beurscatering en werken wij met de verschillende partijen aan één gezamenlijk doel; een geslaagde beurs!

SANTA’S EXPERIENCE

Het Kerstevent dat ieder jaar wordt opgebouwd in het Plantariumgebouw in Hazerswoude-Dorp. Santa’s Experience is de gehele decembermaand exclusief af te huren door bedrijven die daar hun eindejaarsevent willen organiseren. We hebben hierbij aan alles gedacht. Het eten, de entertainment en zelf het shoppen van kerstpakketten op de kerstmarkt.  Meer informatie vind je op de website van Santa’s Experience.

Zakelijk evenement organiseren?

neem contact op