Pubquiz

Met de pubquiz wordt de kennis van al jouw gasten op de proef gesteld. De quizmaster stelt vragen van verschillende categorieën van makkelijk tot moeilijk. Jouw gasten zullen in teams de strijd aan gaan en de spanning zal stijgen, want elk team gaat uiteraard voor de winst.

Bedrijfsfeest 16-01-2017

”Een pubquiz met borrelplank, beefbuffet en dessert laten organiseren door Dufais? Wij zeggen: doen! In december heeft Dufais voor ons bedrijf met 30 collega’s een geslaagde pubquiz op ons kantoor verzorgd. De vragen waren niet altijd de makkelijkste, maar dat zorgde voor een leuke strijd tussen de teams. De borrelplanken, het beefbuffet en het dessert waren heerlijk en super goed verzorgd door de medewerkers van Dufais.”

Bekijk meer recensies

Sfeer

De pubquiz als bedrijfsfeest, op een verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Ontdek de kennis van iedereen onder het genot van een hapje en drankje. Dufais brengt de pubquiz naar jouw locatie toe als compleet pakket waar eten, drinken en uiteraard de quiz bij in zitten.

pubquiz
kerst
pubquiz verkleind vierkant 5
kerstevent

Wat kun je verwachten?

Op basis van 5 uur

Aanvang

De gasten worden verwelkomt met een drankje.

Borrelplank

De borrelplanken worden op de tafels neergezet en de teams kunnen zich verzamelen rond de tafels.

Let the game begin!

Ongeveer een half uur na aanvang gaat de pubquiz van start. De teams bestaan uit 4-8 personen. Elk team verzint zijn eigen team naam. Er zullen 6 rondes zijn van elk 20 minuten. De quizmaster geheel gekleed in stijl staat te springen om de vragen op jullie af te vuren.

Beef buffet

Na de eerste drie rondes leggen we de strijdbijl even neer en staat er een heerlijk beefbuffet voor jullie klaar.

Let's play

We vervolgen de quiz met de laatste drie rondes.

Dessert

Om het nog even spannend de houden is er eerst nog een dessert. Bij het dessert krijgt u tiramisu en panna cotta met bosvruchten.
pubquiz
Borrelplank
pubquiz verkleind
pubquiz

Pubquiz bij jou op locatie?

Vul het formulier in het wij sturen jou graag meer informatie toe.