Historie van Dufais catering & events

1968: Het begin

 

Het begin was in 1968, toen Kees en Els Dufais startten in het voormalig verenigingsgebouw in Boskoop. Na de nodige verbouwingen en jaren van hard werken hebben Kees en Els van partycentrum de Rozenburcht een begrip in de regio gemaakt.

1984 - 1992: Uitbreiding van activiteiten

 

Van 1984 tot 1992 hebben Kees en Els Dufais, die vanaf 1988 werden bijgestaan door hun zonen Edwin en Ronald, de exploitatie van Florida in Boskoop verzorgd. Naast het restaurant, diverse zalen en bars had het ook een beurs en evenementenhal.

Vanaf 1992: Plantarium gebouw

Vanaf 1992, toen er een einde kwam aan de exploitatie van Florida, is Dufais de vaste cateraar van het Plantarium gebouw in Hazerswoude-dorp geworden.

Vanaf 2001: Catering in de regio

 

Met het Plantarium gebouw als thuisbasis werd er in 2001 gestart met het verzorgen van een partycatering in de regio. Nadat zonen Vincent in 2002 en Martijn in 2004 ook in het bedrijf kwamen, zijn alle familieleden in het bedrijf werkzaam. Het verzorgen van party en evenement catering op locatie groeide uit tot hoofdactiviteit.

Vanaf september 2010

 

Sinds september 2010 exploiteert de familie Dufais onder de naam Flora party & events diverse zalen in het nieuwe Flora Boskoop.

2015/2016

Dufais catering & events blijft zich altijd ontwikkelen maar nog steeds met behoud van de kwaliteit waar Dufais om bekend staat. Ook Dufais gaat met hun tijd mee, niet alleen op culinair gebied maar ook op social media maken ze zich kenbaar. Bezoek hier de Facebookpagina van Dufais catering & events, like en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

2017

Eind 2016 heeft Dufais catering & events een nieuw pand gekocht waardoor er een nieuwe fase aan is gebroken. Vanaf begin september is alles verhuisd en het doel van deze verhuizing is om te kunnen groeien in onze kwaliteiten maar ook grotere en meer catering partijen tegelijk aan te kunnen nemen.

  

2018

In 2018 bestond het bedrijf 50 jaar en dat hebben wij gevierd met een open dag. We hebben iedereen uitgenodigd op bij ons in het nieuwe pand te komen kijken en gaande weg kon iedereen verschillende hapjes proeven en onze nieuwe concepten bekijken.

  

“Al 50 jaar garant voor kwaliteit”