VOORJAAR BY DUFAIS

Lente proeverij, Paas proeverij en een heerlijke brunch mét tafeldecoratie! 

Lekker en goed eten, samen zijn en lang tafelen… zo zien wij het voorjaar voor ons. Onze chefkok heeft voor jullie een mooie selectie van heerlijke proeverijen en diners samengesteld. Graag verrassen wij jullie tijdens de Paasdagen met een heerlijke Paas proeverij en Paas brunch! Beleef ons ‘thuis uit eten’ concept.

Proeverijen

Uitgebreid dineren en lang tafelen met culinaire verrassingen. De proeverijen zijn een heerlijke optie om de beleving van uit eten gaan in huis te halen. De voorgerechten kunnen koud geserveerd worden. De hoofdgerechten dienen opgewarmd te worden in je eigen oven. Te bestellen met proeverij voor
kinderen.

Paasbrunch

Uitgebreid brunchen met de Paasbrunch van Grand Café Roos eten & drinken. Geniet van luxe gesorteerde broodjes, mini paasstol, divers beleg zoals carpaccio-truffelsalade en huisgemaakte eiersalade. Te bestellen vanaf 2 personen. 

Tapas diner

Kleine gerechten bieden een afwisselend en verrassend diner. 

Bestellen voor vrijdag kan tot donderdag 15:30 uur. Bestellen voor zaterdag of zondag kan tot vrijdag 15:30 uur.

Maak je dinertafel af!

NIEUW in onze webshop: De tafeldecoratie van Table Style. Haal het voorjaar in huis met droogbloemen, vazen en theelichthouders in één box. 

Leuk voor op de diner of tijdens de Paasbrunch. Je bestelt de boxen nu bij je bestelling of als geschenk bij bijvoorbeeld een cadeaubon. 

Bestel nu alles voor een heerlijke culinair voorjaar

bestel nu