Tapas diner

Compleet verzorgd diner om lang te tafelen

Bestellen

Wil je op vrijdag of zaterdag genieten van een tapas diner, dan kun je donderdag tot 17:00 uur bestellen. De menu’s worden elke week met elkaar afgewisseld.

Afhalen

Afhalen is mogelijk tussen 15:00 – 16:00 uur, Schotlandlaan 11, Hazerswoude-Dorp (ITC-terrein).

Dieetwensen

Dieetwensen kunnen worden doorgegeven bij de opmerkingen op de betaalpagina.

Opwarminstructie tapas diner

1. Verwarm de oven voor op 110 graden.
2. Plaats de gerechten met schaal en folie in de oven.
Let op! De schalen waar de gerechten op liggen zijn
geschikt voor de oven. Zorg ervoor dat je het folie er
omheen laat zitten als je de gerechten in de oven schuift.
3. Verwarm de gerechten gedurende 45 minuten.

Tapas diner 1

Koude gerechten

  • Boerenbrood met aioli, pestokruidenboter & tapenade van geroosterde paprika
  • Zweeds tunnbröd met roastbeef, aubergine, bahraini saus en komkommer
  • Japanse rijst salade met tartaar van gemarineerde zalm, Hollandse garnaaltjes, wasabi en wakame
  • Zuurdesembrood met kalfspastrami, ingemaakte groente en huisgemaakte piccalilly

Warme gerechten
De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven.

  • Quiche van boerenham, asperges, ei en Hollandaise saus
  • Saltimbocca van varkenshaas, Zwitserse kaasfondue met salie, prosciutto ham en tagliatelle
  • Albondigas; Spaanse rundvlees balletjes in pittige tomatensaus en gele rijst
  • Surinaamse Roti met kip masala, groenten en pannenkoek
  • Limoenrisotto met kibbeling en dragonsaus

Dessert

  • Dessert van Parijse room met amandelspijs, frambozen en victoria crunch

Besteldata:
24 & 25 februari
19 & 20 mei
30 juni & 1 juli
11 & 12 augustus
22 & 23 september
3 & 4 november

De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven. Instructies zijn te vinden in de box. 

Tapas diner 2

Koude gerechten

  • Boerenbrood met aioli, pestokruidenboter & tapenade van geroosterde paprika
  • Caesarsalade met geroosterde kip, parmezaanmayonaise, knoflookcroutons & een kwarteleitje
  • Oosterse roast beef met misodressing en in Japanse azijn gemarineerde radijs & vruchtgroenten
  • Spaanse bruschetta met Manchego kaas, chorizo, serranoham en mosterdfruit

Warme gerechten
De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven.

  • Thaise bief met eiernoedels, groenten, bosui & cashewnoten
  • Flammküchen met pulled chicken, spekjes & chili-mayonaise
  • Wellington van gepekelde varkensprocureur, paddenstoelen, truffel & mango-ui-ananas-chutney
  • Spaanse banderilla van geroosterde paprika gevuld met saucijsjes, geserveerd met rode rijst & chilisaus
  • Zweedse janssons aardappel-visgratin met gemarineerde & geroosterde zalm

Dessert

  • Kaneelbavarois met speculaas & gebakken appeltjes

Besteldata:
3 & 4 maart
14 & 15 april
26 & 27 mei
7 & 8 juli
18 & 19 augustus
29 & 30 september
10 & 11 november

De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven. Instructies zijn te vinden in de box. 

Tapas diner 3

Koude gerechten

  • Boerenbrood met aioli, pestokruidenboter & tapenade van geroosterde paprika
  • Geroosterde bruschetta met knoflook, guacamole, geroosterde paprika & Spaanse serranoham
  • Oosterse noedelsalade met geroosterde kip, sesam, ui & cashewnoten
  • Bruschetta met tomaat, kalfsrosbief, parmezaanmayonaise, rucola & zonnebloempitten

Warme gerechten
De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven.

  • Milanese risotto en cannelloni van vers gerookte zalm & dragon
  • Briochebroodje met gemarineerde en gefrituurde kip, koolsalade & chilisaus
  • Griekse stuffed tomato met gehakt, feta, olijven & pasta di orzo
  • Tiroler gröstl; gerecht van aardappel & ui met Schwarzwalderham & pulled porc
  • Hongaarse rundvleesgoulash met paprika, tricolore pasta & rode rijst

Dessert

  • Cheesecake met Limoncello, amandelcrunch, kersen, bosbessen & aalbessen

Besteldata:
10 & 11 maart
21 & 22 april
2 & 3 juni
14 & 15 juli
25 & 26 augustus
6 & 7 oktober
17 & 18 november

De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven. Instructies zijn te vinden in de box. 

Tapas diner 4

Koude gerechten

  • Boerenbrood met aioli, pestokruidenboter & tapenade van geroosterde paprika
  • Geroosterde bruschetta met gemarineerde varkenshaas, komkommer, rode ui & basilicum
  • Couscoussalade met munt, chili, paprika & Provençaalse lamsham
  • Pasta di orzo met sesam, basilicum en een mousse van gerookte zalm

Warme gerechten
De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven.

  • Gepofte roseval aardappel met crème fraîche, pulled porc & barbecuesaus
  • Geroosterd varkenshaasspiesje met paprikasaus & Milanese risotto
  • Rundvleesstoofpot met “Westmalle Dubbel”, spekjes & rucolastamppot
  • Indiase kip curry met pompoen & pandanrijst
  • Spaanse aardappeltortilla met salsa van geroosterde paprika & chorizo

Dessert

  • Pure chocolademousse met chocoladetruffeltaart, slagroom & frambozensaus

Besteldata:
17 & 18 maart
28 & 29 april
9 & 10 juni
21 & 22 juli
1 & 2 september
13 & 14 oktober
24 & 25 november

De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven. Instructies zijn te vinden in de box. 

Tapas diner 5

Koude gerechten

  • Boerenbrood met aioli, pestokruidenboter & tapenade van geroosterde paprika
  • Geroosterd brioche broodje met beenham, gefrituurde asperge, Zaanse mosterdsaus & kwarteleitjes
  • Italiaanse pasta- groentesalade met geroosterde focaccia, mortadella & spianata romana
  • Knoflook bruschetta met tomaat, makreel, mayonaise, roodlof & komkommer

Warme gerechten
De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven.

  • Tomatenrisotto met in tempura gefrituurde aubergine, paprika, olijventapenade & Griekse kaas
  • Indische spies van kipdij, sesam-ketjapsaus & eiernoodles
  • Black angus burger met bacon, tomaat & cheddar
  • Strudel van rundergehakt met preiselbeeren & rösti
  • Pannenkoekje met Pekingeend, zoetzure kool & hoisinsaus

Dessert

  • Passievruchtmousse met verse mango, ananas & kiwi

Besteldata:
24 & 25 maart
5 & 6 mei
16 & 17 juni
28 & 29 juli
8 & 9 september
20 & 21 oktober

De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven. Instructies zijn te vinden in de box. 

Tapas diner 6

Koude gerechten

  • Boerenbrood met aioli, pestokruidenboter & tapenade van geroosterde paprika
  • Carpaccio met rucolasalade, truffelsaus, Grana Padano & geroosterde tomaatjes
  • Salade niçoise van aardappel, haricot vert, ei & gerookte makreel
  • Frans geroosterd stokbroodje, gerookte ham, camembert & druiventapenade met balsamico

Warme gerechten
De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven.

  • Maïspannenkoekje met pulled porc, paprika &
    aubergine-Bahraini saus
  • Spaanse empanada met rundvlees, paprika, bonen & chilirijst
  • Beef burger op een brioche broodje met remouladesaus, tomaat, cheddar & bacon
  • Mexicaanse tortilla met pittige kip, tomaat, tacosaus & nachochips
  • Spies van varkenshaas met munt, knoflook & kleurrijke couscous

Dessert

  • Bitterkoekjesbavarois met amaretto en meloensalade

Besteldata:
31 maart & 1 april
12 & 13 mei
23 & 24 juni
4 & 5 augustus
15 & 16 september
27 & 28 oktober

De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven. Instructies zijn te vinden in de box. 

Kindermenu

Broodje hamburger met hamburgersaus, augurk en uitjes
Kipnuggets met chilisaus en knoflooksaus
Franse frietjes met mayonaise
Chocolademousse

*******

Opwarminstructie kindermenu

Verwarm de oven voor op 110 graden. Haal de folie er van af. Verwarm de gerechten gedurende 15 minuten.