TAPAS DINER

COMPLEET VERZORGD DINER OM LANG TE TAFELEN

HET TAPAS DINER IS DE VERVANGER VAN DE BARBECUE PROEVERIJ

Wil jij binnenkort uitgebreid genieten van een tapas diner? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen het complete plaatje.

 

Bestellen

Wil je op vrijdag genieten van een tapas diner, dan kun je woensdag tot 15:30 uur bestellen.

Als je op zaterdag of zondag het tapas diner wilt, dan kun je vrijdag tot 15:30 uur bestellen.

Menu 1 & 2 worden elk weekend afgewisseld.

Afhalen

Afhalen is mogelijk tussen 15:00 – 17:00 uur, Schotlandlaan 11, Hazerswoude-Dorp (ITC-terrein).

Bezorgen

Wij bezorgen tussen 15.00 uur en 17.00 uur.

Dieetwensen

Dieetwensen kunnen worden doorgegeven bij de opmerkingen op de betaalpagina. 

Tapas diner 1

Koude gerechten
Boerenbrood met aioli, pesto en tapenade van geroosterde paprika
Bruschetta met tomaat, basilicum en Italiaanse Parmaham
Carpaccio met truffelsaus en Parmeaanze kaas
Gerookte zalmmousse met dille en foreleitjes

Warme gerechten
De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven.
Spaanse empanadas met rundvlees, paprika en olijven
Beefburger van roastbeef met Hollandaisesaus en tomaat
Mexicaanse tortilla met tacosaus
Kipspiesjes met noedels en ketjap sesamsaus
Vers gebakken maïspannenkoekjes met guacamole,
pulled porc en crème fraîche

Dessert
Chocolademousse met amandel- en frambozencrunch

Besteldata:
16, 17 & 18 oktober

30, 31 oktober & 1 november

De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven. Instructies zijn te vinden in de box. 

Tapas diner 2

Koude gerechten
Boerenbrood met aioli, pesto en tapenade van geroosterde paprika
Brioche broodje met roastbeef en truffelsaus
Geroosterde tomaat met Spaanse serrano ham gevuld met
rucola en mozzarella
Watermeloen met gemarineerde zalm en wasabi

Warme gerechten
De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven.
Naanbrood met Indiase kip en chutney
Black Angus burger met bacon, tomaat en cheddar
Varkenshaas souvlaki met munt, tomaat, knoflook en rode rijst
Quiche Lorraine met spekjes en Emmertaler
Strudel van rundergehakt met preiselbeeren

Dessert
Crème caramel met verse bosvruchten

Besteldata:
9, 10 & 11 oktober
23, 24 & 25 oktober

De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven. Instructies zijn te vinden in de box. 

Bestel nu jouw tapas diner voor aanstaand weekend

bestel nu
0