TAPAS DINER

COMPLEET VERZORGD DINER OM LANG TE TAFELEN

Wil jij binnenkort uitgebreid genieten van een tapas diner? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen het complete plaatje. Geniet van het tapas diner voor €25 per persoon.

Bestellen

Wil je op vrijdag genieten van een tapas diner, dan kun je donderdag tot 15:30 uur bestellen.

Als je op zaterdag of zondag het tapas diner wilt, dan kun je vrijdag tot 15:30 uur bestellen.

De menu’s worden elke week met elkaar afgewisseld.

Afhalen

Afhalen is mogelijk tussen 15:00 – 17:00 uur, Schotlandlaan 11, Hazerswoude-Dorp (ITC-terrein).

Bezorgen

Wij bezorgen tussen 15.00 uur en 17.00 uur.

Dieetwensen

Dieetwensen kunnen worden doorgegeven bij de opmerkingen op de betaalpagina. 

Vegetarisch diner

Wij hebben een speciaal vegetarisch diner. Klik hier om te bestellen. 

Opwarminstructie tapas diner

1. Verwarm de oven voor op 110 graden.
2. Plaats de gerechten met schaal en folie in de oven.
Let op! De schalen waar de gerechten op liggen zijn
geschikt voor de oven. Zorg ervoor dat je het folie er
omheen laat zitten als je de gerechten in de oven schuift.
3. Verwarm de gerechten gedurende 45 minuten.

Tapas diner 1

Koude gerechten
Boerenbrood met aioli, pesto en tapenade van geroosterde paprika
Bruschetta met tomaat, basilicum en Italiaanse Parmaham
Carpaccio met truffelsaus en Parmezaanse kaas
Gerookte zalmmousse met dille en foreleitjes

Warme gerechten
De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven.
Spaanse empanadas met rundvlees, paprika en olijven
Beefburger van roastbeef met Hollandaisesaus en tomaat
Mexicaanse tortilla met tacosaus
Kipspiesjes met noedels en ketjap sesamsaus
Vers gebakken maïspannenkoekjes met guacamole,
pulled porc en crème fraîche

Dessert
Chocolademousse met amandel- en frambozencrunch

Besteldata:
6, 7 & 8 augustus
3, 4 & 5 september

De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven. Instructies zijn te vinden in de box. 

Tapas diner 2

Koude gerechten
Boerenbrood met aioli, pesto en tapenade van geroosterde paprika
Brioche broodje met roastbeef en truffelsaus
Geroosterde tomaat met mozzarella en Spaanse serrano ham gevuld met rucola
Watermeloen met gemarineerde zalm en wasabi

Warme gerechten
De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven.
Naanbrood met Indiase kip en chutney
Black Angus burger met bacon, tomaat en cheddar
Varkenshaas souvlaki met munt, tomaat, knoflook en rode rijst
Quiche Lorraine met spekjes en Emmertaler
Strudel van rundergehakt met preiselbeeren

Dessert
Crème caramel met verse bosvruchten

Besteldata:
30, 31 (juli) & 1 augustus
20, 21 & 22 augustus
17, 18 & 19 september

De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven. Instructies zijn te vinden in de box. 

Tapas diner 3

Koude gerechten
Boerenbrood met verse pestio aioli en tapenade van geroosterde paprika en olijven
Oosterse noedelsalade met beef
Brioche broodje met pulled porc, Andalousesaus en paprika
Meloensalade met munt, venkel en spianata piccante

Warme gerechten
De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven.
Risotto met lasagne van gerookte zalm en pesto
Tagliatelle met Italiaanse balletjes en tomatensaus
Brioche broodje met gemarineerde gefrituurde kip, Chinese kool en chilisaus
Tricolore pasta salade met een gemarineerd varkenshaas spiesje en Parmezaanse kaas saus
Griekse stuffed tomato met rijst, gehakt en feta

Dessert
Mousse van aardbeien en crème de cassis met verse aardbeien, frambozen en bessen

Besteldata:
27, 28 & 29 augustus
24, 25 & 26 september

De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven. Instructies zijn te vinden in de box. 

Tapas diner 4

Koude gerechten
Boerenbrood met aioli, pesto en tapenade van geroosterde paprika
Roseval aardappelsalade met roastbeef
Bruschetta met gemarineerde varkenshaas, komkommer, rode ui en basilicum
Couscous salade met gerookte zalm en garnalen

Warme gerechten
De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven.
Pasta met kip, pesto en cherrytomaatjes
Vlaamse friet met stoofvlees
Gepofte aardappel met crème fraîche, pulled porc en barbecuesaus
Shaslick met spek, rode rijst en kleurrijke paprikasaus
Brioche broodje beenham met mosterdsaus en zuurkoolsalade

Dessert
Cheesecake met Limoncello, krokante amandelcrunch en bosvruchten

Besteldata:
23, 24 & 25 juli
13, 14 & 15 augustus
24, 25 & 26 september

De warme gerechten moeten opgewarmd worden in de oven. Instructies zijn te vinden in de box. 

Kindermenu

Broodje hamburger met hamburgersaus, augurk en uitjes
Kipnuggets met chilisaus en knoflooksaus
Franse frietjes met mayonaise
Chocolademousse

*******

Opwarminstructie kindermenu

Verwarm de oven voor op 110 graden. Haal de folie er van af. Verwarm de gerechten gedurende 15 minuten. 

 

Bestel nu jouw tapas diner voor aanstaand weekend

bestel nu
0