Rondleiding

Welkom bij Huis te Jaarsveld!
Wij nemen je graag mee over het landgoed langs verschillende
tuinen en verborgen parels.

Achtertuin

De start van jullie rondleiding begint in de achtertuin. Hier kun je een kop koffie/thee of iets anders te drinken halen. 

Op dit moment zie je een gazon voor het prachtige landhuis. Op het gazon zullen we tijdens de bruiloft een Sailcloth tent plaatsen. Deze locatie leent zich uitstekend voor de avond. Ook het toost & taart moment en de aansluitende borrel kunnen wij hier verzorgen. Bij slecht weer kan de tent volledig afgesloten worden. Toch buiten, maar in de tent is het warm en knus. Zo kunnen we ook onder de tent het diner verzorgen en/of de ceremonie als het weer het niet toelaat. 

Zo kan de achtertuin eruit zien op jullie bruiloft: 

Vervolg de rondleiding

Vervolg de route naar de formele tuin. Loop het pad af dat langs het Koetshuis loopt. Achter de heg ontdek je de pracht van de Formele tuin.

Formele tuin

Jullie zijn aangekomen bij de formele tuin. In het zomerseizoen zie je aan de linkerkant van de tuin prachtige rozenperken. Op het gazon kun je genieten van een uitgebreid diner aan ronde of lange tafels, de keuze is aan jullie. De marmeren beelden en bank geven deze tuin een prachtige formele uitstraling. Hier kan ook de ceremonie plaatsvinden.

Zo kan de formele tuin eruit zien op jullie bruiloft: 

Klaar voor een wandeling?

Loop langs de marmeren bank en vervolg het pad richting het kleine bruggetje. Langs het kerkelaantje, over de grote brug en richting het achterste deel van de tuin waar zich kasteeleiland bevindt. Stel jezelf voor dat dit lange laantje (de Lindenlaan genoemd) jouw weg wordt waar al jouw dierbare staan de wachten voor de ceremonie en je wordt weggegeven aan de liefde van je leven.

Kasteeltuin

Waar vroeger Kasteel Veldenstein stond en er nog stukken van het kasteel te bewonderen zijn. Onder begeiding van de pianist die jullie lievelingslied speelt geven jullie elkaar het ja-woord onder de appelboom.

Zo kan de kasteeltuin eruit zien op jullie bruiloft:

De verborgen parel

Je bent er volledig voorbij gelopen,
en dat is niet gek want we nemen
je mee naar een verborgen parel.
Vanaf Kasteeleiland loop je terug en aan de rechterkant loop je door de
heg heen. Je komt terecht in de Besloten tuin. 

Besloten tuin

Door hagen omsloten en uitkijkend over het water en de grazende alpaca’s, is deze tuin een ware verborgen parel. De huiscateraar Dufais catering & events verzorgd naast de aankleding ook een uitgebreide diner (of lunch).

Van shared diner tot een mooi keuzemenu. Onder het genot van goed gezelschap, Italiaanse tafelwater en diverse mooie wijnen gaan jullie een heerlijke avond tegemoet.

Een andere mogelijkheid in de Besloten tuin is een toost en borrel moment. 

Zo kan de besloten tuin eruit zien op jullie bruiloft:

Steek over 

Steek de Lindenlaan over naar de andere kant van het eiland.

Rozentuin

Het ja-woord moet gevierd worden! Omsloten door rozenperken snijden jullie de taart aan en wordt de champagnefles gesabreerd.

Nadat jullie de Rozentuin ontdekt hebben staat er nog een lekker hapje en drankje te wachten in de achtertuin. Proef alvast welke kwaliteit je kunt verwachten tijdens jullie trouwdag en geniet van de natuur wat Huis te Jaarsveld te bieden heeft. 

Zo kan de Rozentuin eruit zien op jullie bruiloft:

Heb je vragen?

Spreek ons gerust even aan, we beantwoorden graag jouw vragen.

Martijn

Laura

Marjolein

Zijn jullie verliefd geworden op de locatie? We plannen graag een afspraak in om jullie droombruiloft te gaan organiseren bij Huis te Jaarsveld.