OVER ONS

Waar de grondleggers van ons bedrijf, Kees & Els Dufais, 50 jaar geleden mee zijn begonnen; het vermaken van mensen, is vandaag de dag nog steeds één van de kernzinnen van ons bedrijf.

Tijdens ieder evenement halen wij keer op keer het beste in onszelf naar boven en blijven wij verrassen. Met de juiste aandacht en communicatie gaan wij graag in gesprek met onze opdrachtgevers. Zo komen we samen tot de mooiste evenementen.
 
Wij zijn continue bezig met innovatie en vernieuwing. Ons creatieve team ontwikkelt de meest onderscheidende concepten en heerlijke, unieke gerechten die passen bij het evenement.
 
 ‘Wij willen inspireren en laten ons inspireren.’

Met ambacht en onuitputtelijke liefde voor het vak staat onze chef-kok na 30 jaar nog steeds dagelijks aan de basis van het vermaak en de beleving van onze gasten. De afgelopen jaren hebben wij regelmatig evenementen verzorgd waar onze koks ter plaatse voor de gasten verschillende gerechten klaar maakte. De beleving hiervan willen wij ook voor de toekomst inzetten. Onze koks staan aan de basis van het ontwikkelen van nieuwe gerechten bij de inspirerende concepten.