Escape game personeelsuitje

Het personeelsuitje van het jaar; de Escape game. Al mogelijk vanaf 30 personen. Een borrel voor aanvang met verschillende hapjes. Daarna kan de strijd tegen de klok beginnen. Gaan jullie de moord oplossen om te ontsnappen aan de Britse Geheime dienst? Na de escape game kan iedereen genieten van een proeverij met verse pizza’s en kunnen jullie je eigen burger en salade samenstellen. Dit allemaal op jullie eigen locatie.

Wat kun je verwachten?

open-dag
Borrel
De werkdag zit erop! We starten de avond met een borrel. Je kunt 2 hapjes kiezen uit ons speciaal samengesteld assortiment.
escape-game
Escape game
Welk team kan en durft outside the box te denken en weet als eerste de code te kraken? De escape game vindt plaats op jullie eigen locatie.
pizza
Proeverij
Stel jouw eigen burger samen, pak een verse pizza en kies je salade. We sluiten de avond af met een heerlijk dessert. Tiramisu of cheesecake?

Escape game Desire 'crack the code'

Will you escape? De escape game Desire zit vol spanning, sensatie, puzzels, ingewikkelde raadsels en mysteries! Een team bestaat uit 6 tot 10 personen. Je kunt de escape game tot maximaal 100 personen spelen. Het verhaal speelt zich af in 1940 en begint in Parijs. Het gaat over 8 mensen in een luxe trein. Alle 8 hebben een uitnodiging ontvangen mee te gaan op een treinreis. De trein zou hen vanuit Parijs naar Zuid Frankrijk brengen. De luxe privé Pullmanwagon waarin zij reisden was genaamd DESIRE. Dan blijkt er een moord gepleegd te zijn in de trein…

Santa's Experience

Will you escape?

Wil je meer informatie ontvangen over de Escape game als personeelsuitje? Wij sturen jou graag meer informatie toe.