COSTA DEL KAS

De zon schijnt altijd in Costa del Kas! glas Sangria in je hand, borrelplanken op tafel, voetjes in het zand en de DJ die de ene zomerplaat na de andere draait. Bij Costa del Kas kun je met al jouw collega’s genieten van een ware fiëstival sfeer in de indoor kas. Er is genoeg te beleven en te doen. Ontdek al het lekkere eten bij de foodtrucks, speel jeu de boules met je favoriete collega of drink een cocktail terwijl je je collega’s ziet strijden tijdens een potje beach volleybal. Jullie dansen tot de zon onder gaat en gaan nog lang niet naar huis! Kortom, een onvergetelijke avond waar jullie al heel lang op hebben gewacht.

13 mei tot en met 12 juni 2022

DE LOCATIE

Costa del kas bevindt zich aan de Italiëlaan 4 in Hazerswoude-Dorp. Het gebouw dat doorgaans als beursgebouw fungeert zal je niet terug herkennen. Wij van Dufais catering & events creëren er een echte zomerse kas waar je met al jouw collega’s in een ongedwongen, zomerse costa sfeer terechtkomt.

ARRANGEMENT

In een ongedwongen sfeer kunnen jullie onbeperkt genieten van heerlijk eten uit diverse foodtrucks. Bovendien bieden de arrangementen verschillende mogelijkheden zoals een cocktailbar, borrelplanken, buckets met speciaalbier, nachos op tafel en meer.

ENTERTAINMENT

Bij een bedrijfsfeest mag het entertainment niet ontbreken. We bieden verschillende mogelijkheden op basis van de ‘Costa del Kas’ sfeer. Denk aan zomerse bands, DJ met saxofonist, silent disco met je voetjes in het zand en meer! 

ACTIVITEITEN

Bij Costa del Kas vind je een beachvolleybal veld, beachtennis veld, Jenga XL en twee jeu de boules banen. Je kun altijd gebruik maken van deze zomerse activiteiten. Kijk vanaf het terras toe hoe je collega’s de strijd aan gaan of waag zelf een potje. 

EXTRA ACTIVITEITEN

Zin in een cocktailworkshop? Op de foto bij het polaroidmeisje? Of laat je natekenen door een karikatuurtekenaar. We hebben tal van activiteiten die je bij Costa del Kas erbij kunt boeken. 

STRANDTAS GOODIEBAG

Om na afloop je collega’s iets mee te kunnen geven kunnen wij een strandtas goodiebag verzorgen. Dit kunnen we vullen naar elk budget. Denk aan een hammamdoek, zonnebrand, zomerse speciaalbieren, cocktailijsjes en meer!

Reserveren?
Costa del Kas staat van 13 mei tot en met 12 juni. De locatie is exclusief af te huren vanaf 100 personen. Vraag de brochure aan voor meer informatie. 

Open avond
We organiseren ook een open avond voor bedrijven met minder dan 100 medewerkers op vrijdag 20 mei. Hierbij is het entertainment al verzorgd en zullen we er een onvergetelijke avond van maken! 

Costa del Kas by night
De avond waarbij iedereen welkom is bij Costa del Kas zal plaatsvinden op vrijdag 27 mei. Houdt de datum alvast vrij en meer informatie volgt. Volg Costa del Kas op instagram voor meer informatie.