VRIJDAG 13 DECEMBER

Santa's Experience

Een kerstevent waar jij met al je collega’s het jaar kunt afsluiten bij het gezelligste kerstfeest van het groene hart! Jullie worden onder gedompeld in een experience waar 100% kerst, sfeer en gezelligheid centraal staan. Al vanaf 4 personen te reserveren.

18:00 – 23:00 uur | Plantariumgebouw Hazerswoude-Dorp

Santas-experience
Santa's experience
Santas-experience-kerstkraam
santa's experience

Wat kun je verwachten vrijdag avond 13 december?

santa-experience-kaasfondue
Food Experience
Tijdens Santa's Experience kan iedereen heerlijke gerechten halen uit diverse kerstchalets. Denk hierbij aan hapjes als carpaccio, zalm maar ook flammkuchen, kaasfondue en broodje pulled pork. Er staan borrelplanken op de tafels en er is een afsluitend dessert.
DJ muziek
Entertainment
Onze gastheer vertelt wat jullie deze avond allemaal te wachten staat. Vervolgens is iedereen vrij om Santa’s Experience te gaan ontdekken! Stap binnen in het kaasfondue chalet of haal je collega’s over om te gaan karaoke zingen in de bierstube! Aan entertainment zeker gebrek: Daag je collega’s uit bij de pubquiz, maak een (te) gekke foto in de fotobooth, laat jezelf natekenen door een karikatuurtekenaar of waag een dansje op de dansvloer want met onze kerstband en DJ kun jij echt niet stil blijven zitten!
null
Kerstpakket (optioneel)
Iedereen gaat met zijn of haar eigen unieke kerstpakket naar huis! Wij nemen de organisatie uit handen en geven jouw collega’s de mogelijkheid om een eigen kerstpakket samen te stellen op de kerstmarkt. Jij geeft zelf aan welk budget jouw collega’s kunnen besteden. Dit bedrag wordt omgezet in munten die kunnen worden uitgegeven bij de kerstkramen. De kerstkramen zijn gevuld met o.a. bier, wijn, delicatessen, boeken, spellen, sieraden en woonaccessoires.
santas-experience-setting
100% kerst
Kerstchalets, kerstbomen, kerstlampjes, kerstmuziek... kortom een locatie die 100% kerst uitstraalt. Jullie worden volledig ondergedompeld in Santa's Experience en willen iedereen een unieke beleving meegeven waar nog lang over nagepraat zal worden.
santas-experience-setting
santas-experience-kasehaus
santas-experience-bierstube
Santa's Experience

Locatie

Santa’s Experience vindt plaats in het Plantariumgebouw aan de Italiëlaan 4 in Hazerswoude-Dorp. Wij kunnen ook vervoer voor jullie regelen.

20 minuten vanuit Gouda
25 minuten vanuit Leiden
30 minuten vanuit Rotterdam
35 minuten vanuit Utrecht
50 minuten vanuit Amsterdam

Reserveren

Reserveren is al mogelijk vanaf 4 personen. Jullie bedrijf zal een eigen tafel krijgen maar jullie zijn vrij om rond te lopen en Santa’s Experience te ontdekken. Gaan jullie ook kerstshoppen? Je bepaald zelf het budget voor het kerstpakket.

Zijn jullie met meer dan 80 personen? Boek dan Santa’s Experience exclusief voor jouw bedrijf! Klik hier om contact op te nemen. 

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte