MOEDERDAG BY DUFAIS

Ontbijt, high tea, Moederdag proeverij én barbecue proeverij! 

Zondag 9 mei is het Moederdag. Na het succes van vorig jaar zorgen wij weer voor een heerlijk Moederdag ontbijt. Naast het ontbijt kun je een mooie cadeaubox bestellen die we in samenwerking met lokale ondernemers hebben samengesteld. Je kunt die dag ook kiezen voor een high tea en een speciale Moederdag proeverij. Bovendien gaan we ook weer van start met de barbecue proeverij!

Moederdag ontbijt

Verras jouw moeder zondag 9 mei met een ontbijt. Dit jaar hebben wij ook weer aan iets extra’s gedacht om jouw moeder te verrassen. Bij het ontbijt kun je een cadeaubox bestellen met allemaal kleine cadeautjes om je moeder te verrassen! Je kunt er ook persoonlijke boodschap achterlaten die wij bij het ontbijt erbij doen. Bovendien hebben we ook een kinderonbijt.

Roos high tea

Geniet tijdens Moederdag van de uitgebreide high tea van ons
Grand Café Roos eten & drinken.

De high tea bestaat o.a. uit:
Carrotcake, krokante koek met bosvruchten mousse, wrap met eiersalade, mini clubsandwich met zalm, groente quiche en diverse theesoorten.

Moederdag proeverij

Speciaal voor het weekend van Moederdag heeft onze chefkok een proeverij samengesteld die alleen in het weekend van 8 & 9 mei verkrijgbaar is. Bestellen voor het Moederdag weekend is mogelijk tot en met donderdag 6 mei.

Barbecue proeverij

Na het succes van vorig jaar is de barbecue proeverij weer terug in de webshop. De proeverij bestaat uit koude voorgerechten, vlees/vis/groenten op de barbecue en een dessert.

Bestel nu alles voor een heerlijk Moederdag weekend

bestel nu