COSTA DEL KAS

BY NIGHT

VRIJDAG 27 MEI

COSTA DEL KAS BY NIGHT

Een onvergetelijke avond bij de uniekste indoor zomertuin van Zuid-Holland. Borrelen, DJ’s, dansjes, foodtrucks, silent disco, Jeu de Boules, cocktails en meer!  

Aanvang: 17:00 uur
Tickets:  € 19,50 (excl. servicekosten)
Locatie: Italiëlaan 4 (ITC), Hazerswoude-Dorp

 

*Je wordt doorgestuurd naar de website van YourTicketProvider

OLIVER ‘N CRISS

Olivier de Ronde Bresser en Crispijn Berendsen draaien al 5 jaar samen als Oliver ‘N Criss. Oliver ‘N Criss staan tegenwoordig in grote clubs en op festivals in heel Nederland en in het buitenland.

Van feesten zoals Happy Feelings in Amsterdam, Groningen, Utrecht en Rotterdam tot grote festivals in Griekenland en London. Festivals als Wonderland Festival op Thuishaven tot hun eigen feesten van Warehouse in Delft en Scheveningen.

TURNTABLE TIM

DJ Turntable Tim is inmiddels een expert in het draaien van 80’s, 90’s & 00’s muziek op allerlei gelegenheden. Turntable Tim mixt met gemak alle genres van de 80’s, 90’s en 00’s door elkaar. Van pop naar hip-hop, van rock naar disco, van R&B naar house, en weer terug!

SILENT DISCO

Bij de voetjes in het zand stage zorgen we ervoor dat het ene na het andere hitje gedraaid wordt. Verzoekjes? Vraag ze aan. Zet de koptelefoon op probeer maar eens tegen te houden dat je niet mee gaat zingen. 

ACTIVITEITEN

Bij Costa del Kas vind je een beachvolleybal veld, beachtennis veld, Jenga XL en jeu de boules banen. Je kun altijd gebruik maken van deze zomerse activiteiten. Kijk vanaf het terras toe of waag zelf een potje. 

FOODTRUCKS

Heerlijke pizza slices, Mexicaanse gerechten en de lekkerste pasta’s. Zorg dat je nog niet gegeten hebt want bij Costa del Kas is er genoeg om uit te kiezen!

COCKTAILS

Natuurlijk mag een cocktailbar niet ontbreken tijdens een avond bij Costa del Kas. Geniet van een heerlijke Pornstar Martini of Strawberry Daiquiri.