Biergarten

Dit concept is er eentje waarbij gezelligheid centraal staat, voor zowel een bedrijfsfeest als een familiefeest. Met de biergarten toveren wij jouw locatie om tot een echte gezellige kroeg, in de open lucht of binnen, waar er naast een biertje ook een goed stuk schnitzel gegeten kan worden.

Sfeer

Zin in een goed georganiseerd feestje na een succesvolle periode met jouw bedrijf? Iets te vieren met je hele familie? Welke reden je ook hebt, met de biergarten worden jouw gasten verwend met culinaire smaakmakers. Met de sfeervolle bar, lange tafels, gezellige lampjes en groene aankleding wordt jouw locatie omgetoverd tot een biergarten waar een gezellige en ongedwongen sfeer hangt. De bijbehorende muziek maakt het plaatje compleet.

barbecue-vierkant
Biertap klein
hamburger buffet
bar-vierkant-2

Wat kun je verwachten?

Aanvang

Wij verwelkomen de gasten met een drankje naar keuze.

Speciaal biertje

Kies samen met jouw gasten een heerlijk biertje uit ons uitgebreide assortiment.

Beef party

Samen met jouw gasten ga je genieten van een buffet van mini hamburgers, curry worsten en schnitzels.

Potato dish

Bij de schnitzels en worsten horen drie soorten aardappels met verschillende soorten curry’s.

DJ

Als entertainment wordt er gezellige, eventueel foute (Duitse), muziek gedraaid. Andere genres zijn uiteraard ook mogelijk.

Uitbreiden?

Je kunt dit concept uitbreiden. Zo is het mogelijk om de Pubquiz erbij te boeken.
foodtruck
italiaanse barbecue
Italiaans bier
biergarten potatoes

Enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met jou waarbij we de invulling van het arrangement naar jouw wensen en locatie kunnen aanpassen.