header pubquiz

3 populaire activiteiten als personeelsuitje

Hét personeelsuitje van het jaar komt er weer aan. Originaliteit is het sleutelwoord. Jij hebt dit jaar de taak gekregen om een geweldig personeelsuitje te organiseren. Wordt het een afdelingsuitje of een personeelsavond voor iedereen? Met deze 3 populaire activiteiten wordt het personeelsfeest een succes. 

Pubquiz op locatie - Ga de strijd aan tegen en met jouw collega's!

De pubquiz is ontzettend populair en wordt veel gespeeld in de kroeg, bij sportverenigingen en nu ook tijdens personeelsfeesten. Met de pubquiz wordt de kennis van jouw collega’s op de proef gesteld. Er worden vragen gesteld over uiteenlopende onderwerpen, waardoor het voor iedereen leuk is om mee te doen. Van sportquiz ronde tot vragen uit de 70’s. Je wordt ingedeeld in teams of je kunt zelf je eigen teams samenstellen. Een leuke manier om de collega’s van de andere afdelingen te leren kennen.

Interesse in de pubquiz als personeelsuitje? Wij hebben een leuk arrangement samengesteld waarmee wij naar jullie bedrijfslocatie toe kunnen komen. Naast de pubquiz kun je ook genieten van een heerlijke proeverij. Ontdek de pubquiz op locatie.

pubquiz
pubquiz verkleind vierkant 5
pubquiz verkleind vierkant 3

Escape room - Spannende escape game aan tafel!

Wie van jou collega’s weet als eerste de code te kraken? Misschien zijn er al een aantal collega’s ervaren escape game spelers, maar toch blijft dit een uniek en populair spel als onderdeel van het bedrijfsuitje. Speel de escape game bij jullie op locatie en ontdek of jullie binnen 1 uur weten te ontsnappen. Je leest het goed, de escape game kan bij jullie op locatie gespeeld worden. Elk team bestaat uit 6 tot 10 personen en kan met maximaal 100 personen gespeeld worden.

Meer weten over de escape game? Bekijk dan ons nieuwste concept; Escape game personeelsuitje

Escape-room
Santa's Experience
Escape-game

Personeelsuitje tijdens kerst - kerstpakket & kerstevent in 1 keer geregeld!

Maak kennis met Santa’s Experience! Het personeelsuitje voor de feestdagen. Een avondvullend programma waarbij iedereen een uniek kerstpakket kan samenstellen. Er zijn genoeg entertainment mogelijkheden en je kunt genieten van verschillende hapjes uit de kerstchalets.

Ontdek of Santa’s Experience geschikt is als activiteit voor jullie personeelsfeest.

santa's experience
Santa's Experience
kerstevent