Santa's experience

Kerstevent en kerstpakket in 1 keer geregeld!

Een kerstevent waar nog lang over nagepraat zal worden! Een locatie die 100% kerst uitstraalt en de beleving biedt die hoort bij gezelligheid. Eten, drinken en entertainment in een totaalpakket! De organisator van dit geheel is onze collega Marit en zij vertelt graag wat u kunt verwachten als u Santa’s Experience boekt.

marit-vierkant

Santa's experience, waar komt het idee vandaan?

Al jaren organiseren wij voor bedrijven kerstevents en uit al deze ervaringen is het idee naar voren gekomen om een setting te creëren waar meerdere bedrijven gebruik van kunnen maken. Op deze manier kun je nét even dat extra neerzetten, zodat het kerstevent een complete beleving wordt.

Wat kun je verwachten tijdens een avond bij Santa's Experience?

Zodra de gasten binnen komen is het één en al kerst! Het decor, de kerstchalets, de kerstbomen, alles. Naast lekker en goed eten en drinken zorgt de DJ voor het nodige entertainment. De informele sfeer zal bijdragen aan een losse en gezellige avond uit. Daarnaast hebben bedrijven de mogelijkheid om hun werknemers een eigen kerstpakket te laten samenstellen. Iedereen gaat dan naar huis met een uniek pakket.

Hoe kunnen mensen hun kerstpakket samenstellen?

De werkgever bepaalt het budget waarvoor het kerstpakket mag worden samengesteld. Dit bedrag wordt omgezet in munten en deze zijn in te leveren bij de diverse kerstchalets. Lokale ondernemers bieden keuze en diversiteit. Denk bijvoorbeeld aan bier, wijn, delicatessen, boeken, sieraden en woonaccessoires.

Wat staat er zoal op het menu?

Onze chefkok heeft een mooie samenstelling gemaakt, voor iedereen wat wils. Gasten kunnen onder andere genieten van het lekkers op de borrelplanken op de tafels, een mini kaasfondue afhalen bij een kerstchalet of genieten van tagliatelle met sukade stoofvlees in Italiaanse tomatensaus. Er wordt uiteraard afgesloten met een heerlijk dessert.

Waar vindt Santa's Experience plaats?

De locatie van Santa’s Experience is het Plantariumgebouw in Hazerswoude-dorp. Dit gebouw biedt voldoende ruimte en mogelijkheden om een event als dit te faciliteren. Zoals voldoende gratis parkeergelegenheid en een uitstekende centrale ligging in het Groene Hart.

Wanneer en hoe kan ik Santa's Experience reserveren?

Santa’s Experience kan vanaf 70 personen exclusief gereserveerd worden. Er is een standaard arrangement ‘Rudolph’, maar ook maatwerk is mogelijk. Kleinere gezelschappen zijn ook welkom tijdens Santa’s Experience, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Er kan gereserveerd worden op alle dagen van de week van half tot eind december. Altijd op basis van beschikbaarheid, dus wees er snel bij! Bel of mail ons voor meer informatie, indien gewenst plannen wij een afspraak met u in.

kerstevent
kerstevent
kerstevent
Santa's Experience