openingsfeest

Jubileumfeest organiseren? Licht jouw bedrijf uit op een unieke manier

Gefeliciteerd met jullie jubileum! Een mooie gelegenheid om een jubileumfeest te organiseren. Een jubileumfeest is een unieke gelegenheid om met alle medewerkers en relaties terug te blikken op de geschiedenis van het bedrijf. Je kunt een jubileum ook goed gebruiken om klanten te bedanken, een nieuw product te lanceren of je medewerkers in het zonnetje te zetten. Kortom, een geweldige kans om een groot feest te organiseren, je medewerkers blij te maken én om relaties te onderhouden. Maar waar ga je beginnen?

Maak een plan

Hoe gaan jullie het jubileumfeest organiseren? Gaan jullie één groot feest organiseren of willen jullie een hele maand feest vieren met mooie acties? Bedenk van te voren een goede strategie om het jubileum in te zetten. Je kunt bij jezelf nagaan of je voor je zakenrelaties ook iets wilt organiseren of dat je ze uitnodigt bij het lanceren van een nieuw product. Ga ook na wat het budget zal zijn voor het jubileum. 

Geef een kijkje in de keuken

Iedereen vindt het leuk om eens achter de schermen te kijken. Ga na of dit bij jouw bedrijf mogelijk is en overweeg een open dag te organiseren in combinatie met een jubileumfeest. Heb je een grote ruimte beschikbaar? Organiseer dan een groot diner voor al je zakenpartners. Beleving is belangrijk tijdens het jubileumfeest. Laat zien hoe jouw producten gebruikt worden en geef bijvoorbeeld een demonstratie.

Feestavond

Zet je medewerkers in het zonnetje. Verzorg een jubileumfeest waar nog jaren over nagepraat zal worden. Je kunt het zo gek niet bedenken. Jullie locatie volledig in thema aankleden, een culinair feest met allerlei heerlijke gerechtjes, een geweldige band die het feest afsluit. Kortom, genoeg mogelijkheden om het jubileumfeest tot een succes te maken.

Wij van Dufais catering & events kunnen zowel een feestavond als het complete jubileumfeest organiseren. Ga je een product presenteren? Ook dan kunnen wij alles daarop afstemmen.

Schakel Dufais in als partner van jouw jubileumfeest

Wil je graag een keer brainstormen? Of ben je benieuwd naar alle creatieve ideeën die wij in huis hebben? Wij nemen graag contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken. Voor elk budget hebben wij unieke ideeën om het jubileumfeest tot een succes te maken. Van taart en ballonnen in jullie huisstijl tot uitgebreide diners, volledige aankleding en een overweldigend feest.

In april van dit jaar hebben wij zelf ook een jubileumfeest georganiseerd in combinatie met de opening van ons nieuwe pand. Bekijk de video voor inspiratie. 

open dag 2018 dufais
open 2018
feest
Open dag
open-dag
stretchtent