over-ons

De vliegende keepers van Dufais

Even voorstellen

Hoe leg je op een verjaardag van je tante uit, wat je precies op je werk doet? Dat ga ik vandaag proberen uit te leggen. Ik ben Pim Schoonwater, een van de jongens uit het algemene werkzaamheden team, oftewel vliegende keepers. Simpel gezegd zorgen wij ervoor dat de juiste spullen op het juiste moment op het juiste feest komen. Wij krijgen elke maandag ochtend het weekoverzicht van de dames van kantoor. De offerte gebruik ik om te kijken wat er precies nodig is op welk feest. Welke borden heb ik nodig en hoeveel precies? Gaan we gebruik maken van een tap of werken we met flesjes bier?

vliegende keepers

Wat doen jullie nog meer?

Wij gebruiken de term ‘algemeen’ in de breedste zin van het woord. Naast dat wij bij onze klanten op locatie zijn om op te bouwen en af te breken onderhouden wij onze materialen, meubelen en maken wij ook zelf onze balies en barren.

Pas geleden zijn wij druk geweest met een catering in Hilversum. In de achtertuin van onze klanten hebben wij een pizza & grill feest georganiseerd.  De gasten konden verse pizza’s afhalen bij de echte pizza oven. En onze Oklahoma Smoker zorgde voor heerlijk vlees rechtstreeks van de barbecue. In de stretchtent in de tuin kon iedereen onder het genot van een koud drankje genieten van het lekkere weer, de juiste muziek en van een goede sfeer.

de vliegende keepers

Zijn jullie niet aanwezig tijdens het feest?

Wij zijn er vaak wel, maar je ziet ons niet. Wij zorgen ervoor dat achter de schermen alles vlekkeloos verloopt. Als vliegende keepers helpen wij bijvoorbeeld mee met de hapjes op planken zetten of zorgen ervoor dat het warme buffet op tijd naar de locatie toe gereden wordt. 

Het is altijd weer een leuke uitdaging en dat houdt je scherp. Wanneer wij het evenement weer afbouwen krijgen wij vaak veel positieve reacties en daar doen wij het uiteindelijk allemaal voor.

Hoe wij een evenement opbouwen? Zo doen wij dat als vliegende keepers.