tuinfeest organiseren

Tuinfeest organiseren? Laat je inspireren met deze 6 tips!

De zomer komt eraan en de zon heeft zich al een aantal keren laten zien. Ga jij dit jaar een tuinfeest organiseren op je werk? In je achtertuin? Of misschien wel in een weiland? Het kan allemaal. Wij geven jou graag wat tips om jouw tuinfeest te laten slagen. 

1. Self-service en het houdt je drankjes koel: teilen met ijs!

Op een tuinfeest kun je teilen met ijs neerzetten zodat jouw gasten een verkoelend drankje kunnen pakken wanneer ze dat willen. Tijdens de Bakfiets barbecue verzorgen wij ook dranken in teilen.

tuinfeest organiseren
tuinfeest organiseren

2. Creëer sfeer met bloemen

Bloemen maken ons blij. Wanneer je een tuinfeest geeft kunnen zomerse bloemen eigenlijk niet ontbreken. Bloemen op de tafels en het buffet maakt één geheel en je hebt meteen sfeer gecreëerd voor je tuinfeest.

Bruiloft bloemen
tuinfeest

3. Tap je eigen fruitwater

Nog een tip om te zorgen dat je gasten zelf een drankje kunnen pakken, namelijk het vullen van een limonadetap met fruitwater. Je kunt er bijvoorbeeld komkommer en munt in doen en vullen met water en ijs. Het staat leuk in je tuin en met de warme zomerdagen kunnen de gasten zelf een glaasje pakken wanneer ze dat willen.

lemonade jar
tuinfeest organiseren

4. Geef je tuinfeest een thema

Wanneer je jouw tuinfeest een thema mee geeft dan kun je de aanvulling daarvan gemakkelijker maken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het eten aan te passen aan een bepaalde keuken of dat je een thema bedenkt waarbij je de aankleding goed kunt afstemmen.

Bij een tuinfeest organiseren willen wij jou graag inspireren en daarom hebben wij een aantal thema’s voor tuinfeesten al uitgewerkt. Als je houdt van de Italiaanse keuken dan is de Italiaanse barbecue zeker geschikt voor jouw tuinfeest. Naast een barbecue met Italiaanse gerechten kun je ook genieten van Italiaans bier en wijn. Wij kleden de locatie aan met olijfbomen, hout meubilair, tafeldecoratie en een stretchtent wat direct zorgt voor sfeer tijdens het tuinfeest.

 Het Zweedse tuinfeest is een perfecte optie als je van de Zweedse keuken houdt. Je kunt genieten van de sfeer van een Zweedse tent (ook handig tegen de Hollandse buien) en daarbij kun je genieten van een heerlijk Zweeds buffet. 

open dag 2018
giant hat gekoppeld

5. Muziek mag zeker niet ontbreken

Muziek maakt de sfeer. Je kunt gaan voor zomerse lounge muziek, een DJ, een zanger met een gitaar of misschien wel een volledige band. Wat je ook kiest, zorg dat er in ieder geval muziek is tijdens het tuinfeest. Wanneer je een tuinfeest volledig door ons wilt laten organiseren dan zorgen wij uiteraard ook voor de juiste achtergrondmuziek of live muziek wanneer je dat graag wilt. Wij luisteren graag naar jouw voorkeuren voor muziek en regelen daarmee de band of een DJ.

tuinfeest
tuinfeest DJ

6. Tuinfeest met vlees, salade en... PIZZA!

Je leest het goed, pizza tijdens het tuinfeest. Met ons nieuwste inspiratie concept ‘pizza & grill’ kun je genieten van een verse pizza die direct uit de pizza oven komt. Vervolgens wordt deze nog belegd met verse basilicum en de lekkerste truffelsaus. Daarnaast bereiden we de lekkerste stukken vlees op de Oklahoma smoker en je kunt zelf een salade samenstellen. Een concept om je vingers bij af te likken!

Tuinfeest pizza
Tuinfeest pizza & grill