open dag

Open dag vrijdag 6 april 'een kijkje in de keuken'

Sinds begin september vorig jaar zijn wij na een lange verbouwing verhuisd naar het nieuwe pand. De nieuwe locatie biedt mogelijkheden om door te groeien en heeft genoeg ruimte om jaarlijks nog meer partijen te kunnen verzorgen. Daarnaast bestaat het familiebedrijf dit jaar 50 jaar, genoeg reden voor een feestelijke open dag.

Wat kun je verwachten op vrijdag 6 april?

Tijdens de open dag kun je je laten inspireren door een aantal van onze concepten die in het klein worden neergezet. De volgende concepten zijn onder andere terug te zien op de open dag:

 

Bakfiets barbecue
Met de bakfiets barbecue heb je een complete setting. Jouw buiten locatie wordt omgetoverd tot een culinair barbecue feest met gezellige aankleding. Op de bakfiets staan verschillende salades en op de barbecue smoker bereidt de kok verschillende stukken vlees.

VDH Dufais

NIEUW! De Scandinavian bar
Wanneer je tijdens de open dag zin hebt in een drankje, dan kun je dat halen bij onze nieuwe bar. De Scandinavian bar heeft een frisse uitstraling en creëert een Scandinavische sfeer op iedere locatie. We laten je deze bar graag zien op 6 april, dus kom zeker een kijkje nemen!

Scandinavian bar

Pubquiz
De pubquiz is hét gezelschapsspel tijdens een bedrijfsuitje op locatie. Onze quizmaster stelt scherpe vragen en daagt de teams uit om de strijd tegen elkaar aan te gaan. Op de open dag kun je meer informatie krijgen over de mogelijkheden bij jou op locatie.

dufais pubquiz

En wat nog meer?
Uiteraard is een open dag bij een cateringbedrijf geen open dag zonder iedereen te laten proeven van de nieuwste hapjes onder het genot van een drankje en livemuziek. Wat er nog meer te zien is houden we nog even geheim. De komende weken zullen wij op Facebook en Instagram het één en ander laten zien. We kunnen wel verklappen dat we nog een nieuw concept gaan introduceren en dat er zowel binnen als buiten iets te beleven is.

Neem een kijkje in de keuken op de feestelijke open dag op vrijdag 6 april van 16:00 tot 22:00 uur aan de Schotlandlaan 11 in Hazerswoude-Dorp.