sterkste schakel

Wij zijn genomineerd voor de Sterkste Schakel!

Yes! Voor de Sterkste Schakel Verkiezing van de regio Rijnland 2018 zijn wij genomineerd in de categorie toerisme, horeca & recreatie. De Sterkste Schakel Special Award wordt uitgereikt aan bedrijven die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. 

De erkenning hiervan is het gevolg van voordrachten door onze eigen klantenkring. Wij zijn ontzettend trots dat wij hiervoor genomineerd zijn! In februari hebben we kennis gemaakt met de jury middels een Speeddate. Hierbij heeft de jury gelet op het enthousiasme (passie) van de onderneming/manager en op de kracht van de boodschap. Inmiddels heeft de jury ook onze vestiging bezocht en hebben wij hen een rondleiding gegeven door ons nieuwe pand.

Vanaf zaterdag 10 maart gaat de stembus open van de Publieksprijs. Vanaf dat moment kan iedereen een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete bedrijf. Wij hopen dat wij op jouw stem kunnen rekenen.

Op vrijdag 16 maart is de bekendmaking van de winnaar in Grand Hotel Huis ter Duin. 

Bekijk het artikel over ons op de website van de Sterkste Schakel