Uitgelicht: Audi Style Night goes Classic

Vrijdag 24 november was weer de Audi Style Night bij Van Beynum Autogroep. Het thema van dit jaar was klassiek. Wederom mochten wij tijdens deze avond de aankleding en catering verzorgen. De nieuwe Audi A8 werd onthuld onder begeleiding van het Sympfonie Orkest Midden Holland. Tussen de muzikale klanken door verzorgden wij de dranken en verschillende hapjes.  

Audi Style Night goes Classic
Audi Style Night goes Classic
Audi Style Night goes Classic
Audi Style Night goes Classic

De gasten hadden op deze avond de keuze uit een zalmtrio met zalmmousse, gerookte zalm en zalmeitjes, Limburgse Livar ham met asperge en limoensaus, gegrilde tonijn met wasabi en koriander en Maas Rijn IJssel carpaccio met truffelsaus. Dit allemaal werd gepresenteerd op grote houten planken. De avond werd afgesloten met bitterballen.

Audi Style Nigt goes Classic
Audi Style Night goes Classic
Audi Style Night goes Classic

Ook op zoek naar een cateraar voor jullie evenement? Met jullie ideeën en onze kennis gaan we er samen een succes van maken. Meer zien van onze samenwerkingen? Bekijk onze referenties.