winter bij Dufais

Winter bij Dufais

Het is volgende week alweer december. En ja, het is nog steeds officieel herfst. Maar de winter periode is toch veel leuker? De allergezelligste (en drukste) maand komt eraan. Voor ons de tijd voor mooie winterevenementen en overheerlijke stampotten! 

GRS Inkoop BV (4)
GRS Inkoop BV
GRS Inkoop BV
GRS Inkoop

Afgelopen week hebben wij voor winterse sferen gezorgd tijdens de GRS najaarsbeurs. Met grote winterse sfeerdoeken en sfeerlichten hebben wij de locatie in een korte tijd omgebouwd tot winterlocatie. Met verschillende foodtrucks werd iedereen voor zien van ambachtelijke kleine gerechten. Denk hierbij aan kleine black angus burgers, broodjes beenham, verse pizza’s en biologische patat.

GRS-Inkoop-BV-9

Meer zien? Wij hebben een kleine impressie video gemaakt van hoe de avond eruit zag. 

Tijdens de winter, als het kouder wordt, heb je toch meer behoefte aan een wat stevigere maaltijd dan bijvoorbeeld een salade. Onze koks hebben weer zin om winterse kost te bereiden en daarom willen wij deze week graag ons favoriete winter buffet uitlichten: het oer-Hollandse winterbuffet.

boerenkool

Hollands winterbuffet

Allereerst ons populaire Hollandse winterbuffet. Dit buffet kan al besteld worden vanaf 25 personen. Het buffet bestaat uit boerenkool, hutspot, rookworst en verse appeltjes. Het buffet kan bezorgd en klaargezet worden en met of zonder personele begeleiding. 

Hollands winterbuffet luxe

Wilt u meer keuzes? Of zijn er collega’s/vrienden die bijvoorbeeld niet van boerenkool houden maar juist wel weer gek zijn op zuurkool? Dan is het Hollands winterbuffet luxe ideaal voor bij jullie op locatie. Het Hollandse winterbuffet luxe bestaat uit de volgende gerechten:

 • Boerenkool
 • Zuurkoolschotel met spekjes
 • Hutspot
 • Rookworst
 • Stoofvlees
 • Pittige kippendijen
 • Verse appeltjes

Klinkt heerlijk toch? Dat is het ook. Als afsluiter kan er gekozen worden voor een winters dessert buffet. Dit buffet bevat de volgende gerechten:

 • Bitterkoekjesvla
 • Warme rijstebrij met krenten en bruine basterdsuiker
 • IJs met warme kersen
 • Wentelteefjes

Het winterbuffet kan al besteld worden vanaf €14,50 per persoon (minimaal 25 personen). Meer buffetten bekijken? Ga naar onze culinaire pagina.